روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی رتبه برتر هفدهمین جشنواره‌ روابط عمومی‌های اصفهان شد

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۰ کد : ۶۲۵۳۳ اخبار

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان اصفهان در هفدهمین جشنواره روابط عمومی‌های این استان در بخش ارتباط با رسانه و  محتواسازی رتبه برتر را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، در آئین اختتامیه هفدهمین جشنواره روابط عمومی‌های استان اصفهان، روابط‌ عمومی‌های برتر استان در بین ادارات دولتی و سازمان‌های خصوصی معرفی شدند.
بر این اساس روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان نیز با توجه به مستندات ارائه شده در دو بخش ارتباط با رسانه و محتواسازی موفق به کسب رتبه برتر این جشنواره شد.
هیئت داوران با اهدای تندیس و لوح سپاس طاهره میرزائی نیا، مسوول روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان تجلیل کردند.

گفتنی است، در این مراسم از مسعود صرامی مدیر عامل شرکت پرستیز لند و امیر سرتیپ سیاوش مهین دوست ارشد نظامی ارتش در منطقه بدلیل راه اندازی رشته روابط عمومی در مراکز آموزشی اصفهان سیتی سنتر و شهید صیاد نزاجا به عنوان حامیان رشته روابط عمومی تجلیل شد.