بازدید روسای مراکز آموزش استان اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۲ کد : ۶۲۴۶۱ اخبار

روسای مراکز آموزش علمی کارردی استان اصفهان از شرکت بهیار صنعت سپاهان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان رییس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در راستای تفاهم نامه این دانشگاه با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و به منظور آشنایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی  و همچنین مسوولین مراکز نوآوری مستقر در این مراکز با فعالیت ها و خدمات این شرکت ها بازدید یک روزه از این شرکت برنامه ریزی شد.

مسعود حسن زاده ادامه داد: شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان بیش از بیست سال سابقه در زمینه تولید تجهیزات پزشکی با فناوری بالا در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول به فعالیت است که آشنایی مسوولین مراکز نوآوری با مراحل شکل گیری این شرکت دانش بنیان و سایر شرکت های مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی زمینه را برای هدایت هر چه بهتر دانشجویان و دانش آموختگان صاحب ایده کسب و کار فراهم خواهد ساخت.

( ۱ )