بازدید رئیس واحد استان اصفهان از مركز آموزش گلپایگان

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۱۷۱ اخبار
بازدید رئیس واحد استان اصفهان از مركز آموزش گلپایگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-كاربردی واحد استان اصفهان دكتر قاضی عسگر رئیس واحد استانی اصفهان و جمعی از مسوولان این واحد از مركز آموزش گلپایگان بازدید نمودند.

در ادامه ایشان در نشستی با كاركنان مركز پس از تبریك به مناسبت ایام مبارك و فرخنده دهه فجر اظهار داشت: ما مدیون خون شهدایی هستیم كه برای پیروزی انقلاب جان خود را فدا كردند و اگر امروز كوتاهی بكنیم و باعث ناامیدی جوانان دانشجو بشویم باید جوابگوی خون شهدا باشیم.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی مركز گلپایگان و همچنین قرار گرفتن شهرستان به عنوان یكی از محورهای اصلی گردشگری و داشتن پتانسیل بالا اضافه كردند: می توان در این حوزه از همه استعدادهای شهرستان و مركز به نحو احسن به نفع گسترش فعالیت های علمی كاربردی بهره برداری كرد و نسبت به تدوین دوره های جدید بر اساس نیازهای منطقه اقدام نمود. دكتر قاضی عسگر از سرپرست مركز آموزش علمی كاربردی گلپایگان خواست تا با كمك شهرك علمی تحقیقاتی استان اصفهان شركت های دانش بنیان تاسیس و حمایت لازم انجام شود تا رشته هایی كه صلاح ونیاز منطقه است ایجاد گردد.

در پایان سرپرست مركز آموزش گلپایگان در مورد مسائل و مشكلات جاری مركز مطالبی ارائه نمودند.