پیام تشکر رئیس واحد استان اصفهان

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۱۷۰ اخبار
پیام تشکر رئیس واحد استان اصفهان

ملت ایران در 22 بهمن جواب تهدید آمریکا را خواهند داد.

فرازی از فرمایشات مقام معظم رهبری در 19 بهمن 95:

در سی و هشتمین سالگرد طلوع فجر انقلاب شکوهمند اسلامی، مردم بصیرت مدار و ولایتمدار استان اصفهان با حضور آگاهانه و پر صلابت خود در صفوف به هم فشرده در حماسه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن بار دیگر با آرمان‌های معمار کبیر انقلاب و شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی ایران تجدید میثاق کردند و با به نمایش گذاردن اقتدار، وحدت و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی برگ زرین دیگری بر تاریخ انقلاب اسلامی افزودند و استکبار جهانی را از اجرای نقشه های شوم و شیطانی خود مایوس نمودند.

بدون شک حضور دانشجویان عزیز ومدرسین گرامی و اعضای منتسب به این دانشگاه در این حماسه عظیم و الهام بخش، نمایانگر اعتقاد راسخ به باورهای دینی و روحیه استکبار ستیزی و عشق و علاقه و پایبندی به انقلاب و حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آرمانهای امام خمینی (ره) و زمینه ساز تحقق کامل اهداف انقلاب و منویات مقام معظم رهبری و نماد اتحاد و انسجام دانشگاهیان با اهالی متدین و انقلابی استان اصفهان می باشد.

اینجانب از تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان که دوشادوش دانشگاهیان و تمامی اقشار ملت فهیم و انقلابی ایران در کلیه مراسم ایام الله سی و هشتمین دهه فجر انقلاب اسلامی شرکت گسترده داشته و در روز ۲۲ بهمن امسال نیز پرشورتر از سنوات گذشته، حضور یافته اید، تشکر و قدردانی می کنم. رجاء واثق دارم که پشتیبانی و حضور همه جانبه در عرصه های اجتماعی و حمایت موثر مردم، پشتوانه‌ای عظیم برای نظام مقدس و خدمتگزاران خدوم نظام در گذر از فراز و فرودهای گوناگون خواهد بود.

از خداوند سبحان، دوام توفیق و بقاء عزت و سلامتی و طول عمر برای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در مسیر دستیابی همه جانبه به آرمانهای انقلاب شکوهمند اسلامی و ادامه این نهضت عظیم اسلامی تا ظهور حضرت مهدی (عج) مسئلت می نمایم.

سید حسن قاضی عسگر

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی  واحد استان اصفهان