پیام ریاست دانشگاه علمی کاربردی واحد استان اصفهان به مناسبت سی وهشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۱۶۹ اخبار
پیام ریاست دانشگاه علمی کاربردی واحد استان اصفهان به مناسبت سی وهشتمین  سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

والفجر. ولیال عشر. والشفع والوتر. والیل اذایسر

دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، نقطه ی عطفی در تاریخ مبارزات شجاعانه ی ملت غیور و ظلم ستیز ایران اسلامی علیه طاغوت و استبداد است. این آغاز انقلابی که با پیروی از حماسه ی بزرگ عاشورایی و به زعامت بزرگ پرچمدار نهضت اسلامی، پیر جماران،  امام خمینی(ره)، و با پشتوانه ی خون مقدس شهدا، با هدف دست یابی به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی و  رساندن جامعه ی ایران به قله های بزرگ سعادت و پیشرفت در همه ی ابعاد فردی و اجتماعی، استقرار یافت، همچنان علی رغم هجمه های همیشگی خصمانه در همه ی زمینه ها، مصمم به پاسداری و حراست از این میراث ارزشمند می باشد.

38 سال از عمر این درخت تنومند ریشه دار می گذرد و بحمدلله والمنه در حال حاضر نیز با در نوردیدن مرزهای جغرافیایی به عنوان مرکز فرماندهی قلوب میلیونها آزاده وآزادیخواه توانسته پیام خود را به گوش مظلومان و ستمدیدگان برساند و هرساله این نوید را به جهان می دهد که جهانیان هم می توانند با چنگ زدن به شاخ و برگ این درخت به گونه ای رهایی خود را از زیر یوغ ظلم و استبداد تثبیت کنند.

حال که انقلاب ما این پیام را به جهان مخابره می کند وظیفه ی ماست به  عنوان وارثان این انقلاب شکوهمند تمام تلاش خود را مصروف داریم که نگذاریم این انقلاب به دست نا اهلان بیفتد و قدردان خون شهدا، امام شهدا و راه شهدا باشیم. و برای برجسته کردن ارزشهای این انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که اکنون تحت زعامت و رهبری مدبرانه و عالمانه مقام  عظمای ولایت و فقاهت حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) قرار گرفته است هوشمندانه با پیروی محض از فرمانهای ولایی معظم له، عرصه های تازه ای را در جهان اسلام و نظام بین الملل بپیماییم.

بی تردید جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی نیز دست در دست مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار امسال نیز همچون سال های گذشته، با حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.