هشتمین فراخوان پذیرش مدرسان(حق التدریس) دانشگاه جامع علمی كاربردی واحد استان اصفهان

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۱۶۸ اخبار

به اطلاع متقاضیان تدریس در مراكز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان می‌رساند با توجه به برنامه های هیأت اجرایی جذب استان، فراخوان شماره 8 پذیرش مدرس از روز شنبه مورخ 95/11/23 شروع و تا روز پنج‌شنبه مورخ 95/12/05 ادامه دارد. لذا کلیه متقاضیان واجد شرایط به شرح پیوست می توانند جهت ثبت نام در تاریخ مذکور به كلیه مراكز آموزش علمی كاربردی دارای رشته‌های مرتبط در سطح استان مراجعه فرمایند. لازم به ذکر است فقط به درخواست‌هایی ترتیب اثر داده خواهد شد که در زمان فراخوان در سامانه مذکور ثبت شده باشد. در پایان خاطر نشان می‌شود پذیرش فقط در رشته‌های تحصیلی مورد نیاز مراکز آموزشی (پیوست) انجام می‌شود، در غیر این صورت ثبت نام‌های انجام شده قابل بررسی نخواهد بود.

نکته: فقط درخواست‌ متقاضیانی قابل بررسی خواهد بود که پرونده علمی (فیزیکی) آنان از طریق یکی از مراکز آموزش علمی کاربردی سطح استان اصفهان به دبیرخانه هیأت اجرایی جذب دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان در زمان فوق الذکر ارسال شده باشد، لذا سایر درخواست‌های ثبت شده در سامانه مذکور مردود خواهد شد.

</span

( ۳ )