۲۰ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۵۰۸۳ اخبار شیرپوینت
 -

سومین دوره مسابقات فوتسال و والیبال قهرمانی دختران دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور که در اصفهان در حال برگزاری بود با قهرمانی تیم کهکیلویه و بویر احمد  در فوتسال و تیم  بوشهر در والیبال به پایان رسید.

در این دوره از مسابقات 4 تیم در رشته فوتسال از استان های کردستان ،قم ،اردبیل وکهکیلویه و بویر احمد  و در رشته والیبال8 تیم از استان های کرمان ،آذربایجان شرقی ، قم ،کهکیلویه و بویر احمد ،کردستان ، لرستان ،البرز و بوشهر حضور داشتند

گفتنی است تیم های کردستان در رشته فوتسال دوم و تیم قم به مقام سوم دست یافت . در والیبال نیز  تیم های کهکیلویه و بویر احمد و قم  به ترتیب دوم و سوم شدند.

این مسابقات از تاریخ 15 لغایت 20 بهمن ماه به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحداستان اصفهان در مجتمع فرهنگی  ورزشی امام علی (ع) برگزار شد.