مراسم تودیع و معارفه رئیس مركز آموزش علمی كاربردی جامعه اسلامی كارگران استان اصفهان برگزار شد

۳۰ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۰۵۹ اخبار شیرپوینت

مراسم تودیع و معارفه رئیس مركز آموزش علمی كاربردی جامعه اسلامی كارگران واحداصفهان با حضور دکتر شریعتی رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان اصفهان، مهندس قادری مدیركل كار،تعاون ورفاه اجتماعی، اعضای شورای اسلامی شهر، روسای مراكز علمی كاربردی استان و برخی مقامات استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مركز آموزش علمی كاربردی جامعه اسلامی كارگران، در این مراسم دكترشریعتی ضمن تبریک  اعیادشعبانیه و میلاد امام حسین علیه السلام گفت:  تفاوت دانشگاه جامع علمی كاربردی با دانشگاه های دیگر  در رشته های شغل محور آن است  و دانشگاه ما باید سعی كند كه باعث ارتقای یا ایجاد یک شغل در جامعه شود.

وی با اشاره به اهمیت ارتباط رشته ها با شغل آینده دانشجویان تأکید نمود: بعضی از کارخانجات در جهان برای تخصص های کاری در کارخانه خود مراکز دانشگاهی تأسیس می کنند تا دانشجویان متخصص تربیت كرده و از کوچکترین کارها تا بزرگترین کارها تخصصی شود و هر کار کوچکی دوره خاص کوتاه مدت یا بلند مدت داشته باشد.

درابتدای این برنامه نیازی معاون آموزشی وپژوهشی مركز به بیان فعالیت های 7سال گذشته مركز پرداخت وتصریح كرد: برگزاری ۲۰۰ بازدید علمی، خریداری تجهیزات آموزشی،همایش های علمی و فرهنگی، اردوهای تفریحی و ۱۲۷۶ فارغ التحصیل همچون برگ زرینی در سوابق این مركز می درخشد.

در ادامه حکم انتصاب مهندس زارع به سمت رئیس جدید مركز به وی تقدیم و از خدمات 7 ساله دکتر مهدی نصراصفهانی با اهدای لوح و هدایایی از سوی دانشگاه وكاركنان تقدیر شد.

درحاشیه این مراسم همچنین، ساختمان جدید مركزآموزش علمی و کاربردی جامعه اسلامی کارگران با نام ساختمان استاد پرورش بازیربنای3200مترمربع وهزینه ای بالغ بر25میلیاردریال، توسط رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان افتتاح شد.