برگزاری چهارمین جلسه شورای فناوری شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوری دانشگاه در استان اصفهان

۱۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۰۵۷ اخبار شیرپوینت

چهارمین جلسه شورای فناوری شبكه مراكز رشد خوشه های فناوری دانشگاه با حضور رئیس واحد استانی، دكتر موسی زاده مدیر كل محترم دفتر امور پژوهش و فناوری و رئیس شبکه مراکز رشد و خوشه های فناوری دانشگاه و همچنین سایر اعضا شورای فناوری در محل واحد استان برگزار گردید. در این جلسه3 هسته متقاضی پذیرش در مركز رشد خوشه فناوری سنگ و صنایع وابسته بودند كه با استقرار 2 هسته سهند صنعت سپاهان و نت استون به صورت مشروط موافقت گردید. همچنین در این جلسه هسته فناور ساخت آیفون هوشمند جهت استقرار در مركز رشد خوشه‌های فناوری لوازم خانگی و صنایع وابسته توانست مجوز لازم را اخذ نماید.