جلسه روسای مراكز آموزش علمی كاربردی استان اصفهان برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۰۵۵ اخبار شیرپوینت
جلسه روسای مراكز آموزش علمی كاربردی استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد استانی اصفهان جلسه روسای مراكز آموزشی استان در محل این واحد برگزار شد. در این جلسه كه با موضوع نحوه به كارگیری مدرسان مراكز و همچنین برگزاری امتحانات پایان ترم برگزار شد رییس واحد استانی اصفهان ضمن بیان مطالب مطرح ده در دستورالعمل به كارگیری مدرسان و بخشنامه های مربوطه در خصوص نحوه تشكیل پرونده مدرسین و چگونگی بررسی آن در كمیته تعیین صلاحیت مدرسان مواردی را ذكر نمود. دكتر شریعتی در ادامه با بیان اهمیت برگزاری منظم و دقیق امتحانات پایان ترم مراكز از بازدید گروه نظارت و ارزیابی این واحد از حوزه های امتحانی خبر داد و اعلام كرد كه موارد تخلف از قوانین و مقررات در برگزاری و حوزه های آزمون به طور مستقیم در ارزیابی مراكز تاثیر دارد لذا تمامی مراكز تلاش نمایند تا به نحوشایسته ی این امتحانات برگزار شود.