۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۰۵۴ اخبار شیرپوینت

جلسه توجیهی تاسیس مراكز رشد خوشه فناوری دانشگاه با حضور مدیر كل فناوری دانشگاه و رئیس شبكه مراكز رشد خوشه فناوری دانشگاه برگزار شد. در این جلسه كه روسای مراكز، معاونین آموزشی و كارشناسان پژوهشی مراكز نیز حضور داشتند، دكتر موسی زاده برضرورت ایجاد مراكز رشد خوشه های فناوری در مراكز علمی كاربردی و در جوار صنعت تاكید كرد. موسی زاده چگونگی تاسیس این مراكز و همچنین حمایت های  معنوی از ایده های كاربردی هسته های فناور را تشریح  كرد . وی با اشاره به اهمیت شرکت‌های نوپا در اقتصاد جهان و ضرورت ایجاد شركت هایی با ایده خلاقانه و فناورانه ضمن پخش فیلمی از نمونه‌های موفق در این زمینه به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داد.