ثبت نام از داوطلبان پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۸ آغاز شد

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۶ کد : ۴۵۸۹۹ اخبار
ثبت نام از داوطلبان پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۸ آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام از داوطلبان پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 98 آغاز شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

گفتنی است ثبت نام دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه از امروز یکشنبه مورخ 98/6/3 آغاز و تا تاریخ 98/6/10 ادامه دارد.

به اطلاع می رساند با تاکید دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، متقاضیان هنگام ثبت نام، به اشتغال پذیری، تنوع رشته و سطح بندی مراکز این دانشگاه توجه کنند.

ضمناً ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 98 کماکان از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور ادامه دارد.

( ۵ )