پیام نوروزی دکتر مهدی قیصری

۰۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۷ کد : ۴۳۱۵۶ اخبار
دکتر مهدی قیصری، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربری استان اصفهان در پیامی فرارسیدن سال نو را تبریک گفت.
پیام نوروزی دکتر مهدی قیصری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، پیام نوروزی دکتر مهدی قیصری، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربری استان اصفهان به شرح زیر است:

به نام خالق سبز بهاران؛ فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو،کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است؛ آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.

حلول سال نو و بهار پرطراوت، نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است. این پدیده فرصتی نو برای تازه شدن و باز نگریستن بر چگونه زیستن می باشد.

اینجانب نیز به شکرانه این هدیه الهی در آستانه جشن نوروز ۱۳۹۸، این باستانی ترین شادمانی مردم کشورمان، سبزترین و دلنواز ترین تبریکات را حضور دانشجویان، مدرسین گرامی تقدیم می نمایم.

امید است با یاری از ذات لایزال الهی و بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش در مسیر نیل به اهداف دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سربلند باشید.

مهدی قیصری
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان