در نشست شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی دانشگاه مطرح شد: اعضای شورای تعامل دانشجویی به منزله چشم مسوولین ستاد در مراکز علمی کاربردی هستند

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۱ کد : ۴۲۹۲۳ اخبار
نشست شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه علمی کاربردی اصفهان و دبیران شورای تعامل وتبادل نظر دانشجویی مراکز علمی کاربردی استان که از دانشجویان فعال هر مرکز است، در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کابردی استان اصفهان برگزار شد.
در نشست شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی دانشگاه مطرح شد:  اعضای شورای تعامل دانشجویی به منزله چشم مسوولین ستاد در مراکز علمی کاربردی هستند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، احمدرضا قاسمی در جلسه شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه یکی از اقدامات مفید دانشگاه جامع ایجاد رابطه آسان و بی واسطه  دانشجویان با رئیس دانشگاه  است، اظهار کرد: در قسمتی از سایت دانشگاه استان اصفهان دانشجویان می توانند نظرات و پیشنهادات خود را به ریاست دانشگاه اعلام  کنند.

وی با اشاره به اهداف تشکیل شورای تعامل ادامه داد:‌ ترویج اخلاق اسلامی و فرهنگی، گسترش روحیه مهارت آموزی، افزایش دقت و ژرف نگری در مسائل علمی، ارتقا سطح علمی آموزشی واحد استانی، بستر سازی ایجاد ارتباط دانشجویان با ریاست دانشگاه جامع از اهداف تشکیل این شورا به حساب می آید.

مشاور امور فرهنگی دانشجویی در ادامه بیان کرد: وظیفه شورای تعامل تزریق هویت علمی کاربردی به دانشجویان است و شورای تعامل باید روحیه پرسشگری دانشجویان را فعال کند.

در ادامه دکتر مهدی قیصری با بیان اینکه اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت دانش آموخته با اشتغال پذیری بالا است، تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی متناسب با نیاز شغلی جامعه دانشجو را پرورش می دهد و ما بر اساس اهداف  دانشگاه علمی کاربردی مهارت محور هستیم.

ریاست دانشگاه علمی کاربردی اصفهان افزود: شورای تعامل یعنی دانشجو به عنوان ساختار اصلی دانشگاه علمی کاربردی خروجی های دانشگاه را بررسی کرده و ما توسط شورای تعامل خواهیم دانست که چه میزان در مدیریت و برنامه ها موفق عمل کرده ایم.

وی اذعان داشت:‌ شورای تعامل باید نیاز های هر مرکز را به ستاد مرکزی دانشگاه اطلاع داده و برنامه هایی را برگزار کند که دانشجو در آنها مشارکت داشته باشد.