فراخوان رتبه بندی مدرسین مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان

۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۲ کد : ۳۹۵۱۶ اخبار

فراخوان رتبه بندی مدرسین مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان

دانشگاه جامع علمی کاربردی ستاد استان اصفهان در راستای نیل به اهداف نظام آموزش‌های علمی کاربردی و ارتقائ کیفی آموزش‌های مهارتی درنظر دارد با توجه به بخشنامه شماره 45693/95/م معاونت محترم آموزشی دانشگاه، رتبه بندیمدرسین و ارزیابی وضعیت علمی و مهارتی ایشان را انجام دهد.

لذا کلیه مدرسین می‌بایست با توجه به جدول زمان بندی در مرحله اول با مراجعه به "سامانه ثبت نام رتبه بندی مدرسین" نسبت به ثبت نام و اعلام شرکت در فرایند مذکور اقدام نمایند و در مرحله دوم با مراجعه به "سامانه رتبه بندی مدرسین" اقدام به تکمیل مشخصات و درج مدارک(شناسایی، تحصیلی، آموزشی، پژوهشی،علمی، اجرایی و مهارتی) نمایند.

لازم به ذکر است آن تعداد از مدرسین که موارد فوق‌الذکر را رعایت ننمایند و در زمان مقرر ثبت نام نکنند، در مرحله اول رتبه بندی از اولویت تدریس خارج می گردند.

لازم به ذکر است هدف از رتبه بندیمدرسین، بهره‌مندی از پتانسیل‌های علمی و مهارتی کشور در راستای تحقق اهداف دانشگاه علمی کاربردی می‌باشد، لذا پس از انجام رتبه بندی و نیازسنجی تخصصی مدرسین علمی-مهارتی، نسبت به جذب مدرسین جدید اقدام خواهد شد.

اخبار تکمیلی مربوط به برنامه زمان بندی و نحوه ثبت اطلاعات در سامانه‌های فوق الذکر متعاقبا از طریق همین سامانه اطلاع رسانی خواهد شد.

مدارک و مستندات مورد نیاز جهت تکمیل مشخصات در سامانه رتبه بندی مدرسین

اطلاعات شخصی(مدرس، همسر، فرزندان)

مدارک شناسایی(تصویر پرسنلی، کارت ملی، صفحه اول، دوم، توضیحات شناسنامه، کارت پایان خدمت)

اطلاعات تحصیلی(تصویر مدارک تحصیلی، معدل، نام رشته و گرایش تحصیلی، نوع دانشگاه، نام دانشگاه، تاریخ شروع و پایان تحصیلات، موضوع پایان نامه، نمره پایان نامه)

مهارتهای آموزشی(سوابق تدریس دانشگاهی و غیردانشگاهی، تدوین برنامه های درسی و دستورالعمل ها و استانداردها، طراحی بسته های آموزشی، تسلط به زبان های رایج در مجامع علمی)

فعالیتهای پژوهشی(چاپ مقالات در مجلات علمی، کنگره ها، تالیف و ترجمه کتاب، مجری یا همکاری در پروژه های پژوهشی، عضویت در هیات تحریریه یا داوری مقالات، افتخارات علمی)

سوابق علمی و اجرایی (فعالیت های فناوری، سوابق شغلی، مهارت های فنی، طرح کارآفرینی، ایجاد کسب و کار، راه اندازی فعالیت های آموزشی، گواهی علمی و شرکت در کارگاه های تخصصی، برگزاری کارگاه های آموزشی)

توانمندی های مهارتی(سوابق تجربی و مهارتی مرتبط، آشنایی با نظام مهارتی علمی کاربردی)

ضمن تشکر و قدردانی از کلیه مدرسین محترم که  موارد فوق را در زمان ثبت نام به صورت کامل رعایت می‌نمایند، خواهشمند است از ثبت اطلاعات بدون  مستندات و مدارک مربوطه جداً خودداری شود.

با توجه به درخواست مکرر مدرسین محترم، "ثبت نام رتبه بندی مدرسین" از تاریخ 97/05/23 لغایت 97/05/31 تمدید شد .

لینک ثبت نام : http://es.uast.ac.ir/fa/form/92

لینک دانلود فایل