بازدید وزیر علوم از غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان/۱۰۵ غرفه در جشنواره ملی حرکت حضور دارد

۰۵ آذر ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۷ کد : ۴۱۱۷۰ اخبار

۱۰۵ غرفه از آثار و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشگاه‌های برتر سراسر کشور در  یازدهمین جشنواره ملی حرکت حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان، منصور غلامی پیش از ظهر دوشنبه در مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره ملی حرکت با حضور در بخش نمایشگاهی این بخش را به صورت رسمی افتتاح کرد.

وزیر علوم در بازدید از غرفه ها از غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی بازدید کرد و با دانشجویان شرکت کننده در این نمایشگاه به گفت و گو پرداخت.

در این نمایشگاه اثار و دستاوردهای علمی دانشجویان سراسر کشور با هدف ایجاد پیوند بیشتر انجمن های علمی دانشگاه ها با بخش های مختلف کشور، و با تاکید بر دو بخش ارتباط با صنعت و بازار و گسترش ارتباطات بین‌المللی، از امروز پنجم آذرماه در دانشگاه اصفهان گشایش یافت.

در غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی آثار راه یافته از ششمین جشنواره درون دانشگاهی مشهد به جشنواره ملی به معرض دید عموم گذاشته شد.

این نمایشگاه در قالب ۱۰۵ غرفه از آثار و دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشگاه‌های برتر سراسر کشور برپا شده است وبا حضور حدود ۵۴۰ تن از ایران و ۸۵ میهمان از ۳۹ کشور دیگر در حال برگزاری است.

گفتنی است‌یازدهمین جشنواره ملی حرکت به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان  تا هفتم آذر در دانشگاه اصفهان ادامه دارد.