دومین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در استان اصفهان برگزار می شود

۲۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۲ کد : ۴۱۰۹۵ اخبار

دومین  دوره  از مسابقات  مناظرات دانشجویی اول تا دوم  آذر ماه در محل ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی؛ احمدرضا قاسمی در ارتباط با دومین دوره از مسابقات مناظره دانشجویی اظهار کرد: مناظره از این  جهت  که یک مهارت است و دانشگاه علمی کاربردی بر روی مهارت آموزی تاکید دارد و نیاز امروز جامعه  نیز مناظره و گفتگو است برگزار می شود و تلاش ما بر این است که در خلال این مسابقات این مهارت را  به دانشجویان آموزش دهد.

وی با اشاره به  دومین دوره از مناظرات دانشجویی بیان کرد: این مسابقات بین تیم های دانشجویی مراکزعلمی کاربردی استان اصفهان برگزار خواهد شد و برنده ها به مرحله ملی که در شهر یزد  برگزار      می شود راه  پیدا می کنند.

وی ادامه داد: تیم های شرکت کننده حدود دو ماه است که تمرینات خود را شروع کرده اند و تا کنون  16 تیم از مراکز علمی کاربردی معرفی شده اند.

قاسمی با اشاره به تاریخ برگزاری مسابقات گفت: اول و دوم آذر ماه دومین دوره از مسابقات مناظره دانشجویی در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.

دبیر برگزاری مسابقات ادامه داد:  داورانی که  برای این  دوره  از مسابقات  انتخاب شده اند  دارای تخصص بالایی در زمینه  مناظرات  هستند  و  به بهترین  نحو رسالت خود را  انجام خواهند داد.