مرکز جامعه اسلامی کارگران قهرمان مسابقات فوتسال یادواره شهدای مدافع حرم دانشگاه شد

۲۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۹ کد : ۴۱۰۹۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استان اصفهان تیم مرکز جامعه اسلامی کارگران با برتری یک بر صفر در مقابل تیم مرکز مبارکه به پیروزی رسید. به مقام قهرمانی دومین دوره مسابقات فوتسال یادواره شهدای مدافع حرم دانشجوی دانشگاه رسید.

همچنین در دیدار رده بندی این دوره از مسابقات که در سالن 600 هزار نفری  25 آبان برگزار شد تیم مرکز آموزش علمی کاربردی تیران و کرون موفق شددر ضربات پنالتی در برابر تیم مرکز گروه صنعتی انتخاب به برتری رسیده و مقام سوم این مسابقات را از آن خود کند.

مراسم اهدا جوایز و جام قهرمانی این دوره با حضور نایب رییس و دبیر هیات فوتبال استان و شهرستان  مسوولین ورزشی ستاد استان و همچنین روسا ، پرسنل و دانشجویان مراکز علمی کاربردی استان برگزار شد.