دکتر قاضی عسگر: نمایش آثار دانشجویان فرهنگ و هنر در گذر فرهنگی چهارباغ/ مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ هنر دانشجویان خارج از کشور را جذب خواهد کرد

۲۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۷ کد : ۴۱۰۷۷ اخبار

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: مرکز آموزش فرهنگ و هنر 1 اصفهان پتانسیل جذب دانشجویان خارجی مقیم ایران را دارد

سید حسن قاضی عسگر در آیین افتتاحیه مجموعه های نوین مرکز آموزش فرهنگ و هنر با اشاره به اینکه نظام آموزشی در ایران به دو دسته تقسیم می شود اظهار کرد: یکی از نظام های آموزشی، نظام آموزش های نظری است که در دانشگاه های دولتی، غیر انتفاعی و  پیام نور و دسته دیگر اموزش های فنی حرفه ای، مهارتی و کاربردی است که دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه  فنی و حرفه ای و هنرستان ها متولی اجرای آن می باشند.

وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی متشکل از تعدادی مراکز آموزش علمی کاربردی است که 43 مرکز از آنها حکم دانشکده های نظام نظری را دارند و تحت نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی فعالیت می کنند اما مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر یکی از مراکزی است که به تنهایی توانسته در تمام عرصه ها پیشرفت چشم گیری داشته باشد و ما شاهد پیشرفت روز افزون این دانشگاه هستیم.

قاضی عسگر ادامه داد: در تلاش هستیم تا بتوانیم این فعالیت ها را با یک ساز و کار مناسب قرار دهیم و به بهترین نحو فعالیت های این مرکز را پیش ببریم .

وی با بیان اینکه چهارده درصد از دانشجویان کل کشور در زمینه آموزش های مهارتی و کاربردی مشغول به تحصیل هستند اظهار کرد: این در حالی است که در کشور های پیشرفته دنیا حدود هفتاد درصد از آموزش ها کاربردی و مهارتی می باشد ، در ایران نیز قرار بر این شده که در برنامه ششم میزان چهارده درصد به سی درصد افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: برای رسیدن به این هدف باید سیاست های بهتر و موثرتری را پیش بگیریم و برنامه ریزی های دقیق تری را انجام دهیم که یکی از راه حل های دست یافتن سریع به این هدف فعالیت هایی است که توسط مرکز فرهنگ هنر اصفهان در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه مهم ترین نکته در این حوزه گسترش آموزش های تک پودمان و تک درس کوتاه مدت است گفت: کارگاه های آموزشی یکی از مهم ترین فعالیت ها در یکی دو سال گذشته است که ما هم اکنون پیگیر این موضوع هستیم و خوشبختانه این فعالیت ها به ثمر نشسته اند.

وی با بیان اینکه سامانه ای برای ثبت اختراعات دانشجویان طراحی شده است گفت: در این سامانه افراد میتوانند فعالیت های خود را به اسم خودشان ثبت کنند تا آثارشان به سرقت نرود.

دکتر قاضی عسگر بحث امور بین الملل را پر اهمیت دانست و گفت: امور بین الملل دانشگاه می تواند کمک کند تا از ظرفیت های خالی که در مراکز علمی کاربردی داریم برای آموزش اتباع غیر ایرانی استفاده  شود ما می توانیم بیست هزار دانشجو را از خارج از کشور  پذیرش کنیم و یکی از بهترین مراکزی که می تواند در این راه ما را همراهی کند مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر است.

وی افزود: در سفر اخیر به آلمان که همراه دانشجو ها و مدرسین به شهر فرایبورگ سفر کردیم ، هدف اصلی برگزاری کارگاه آموزشی مشترک عکاسی و گرافیک و تبادل علمی بین موسسات بود که خوشبختانه یکی از بهترین تبادل های علمی در این سفر صورت گرفت و امیدواریم که این روابط گسترش پیدا کند.

دکتر قاضی عسگر با بیان اینکه هنرهای قدیمی و از یاد رفته باید احیا شوند گفت: ما توصیه می کنیم  محور اصلی پیاده راه چهارباغ در اختیار دانشجویان مرکز فرهنگ و هنر1 قرار بگیرد تا آثار خود را  برای عموم به نمایش بگذارند و سبب انبساط خاطر همشهریان را فراهم آورند.