دکتر قاضی عسگر: نمایش آثار دانشجویان فرهنگ و هنر در گذر فرهنگی چهارباغ/ مرکز علمی کاربردی فرهنگ هنر دانشجویان خارج از کشور را جذب خواهد کرد

۲۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۱ کد : ۴۱۰۱۰ اخبار

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: مرکز فرهنگ و هنر 1 اصفهان پتانسیل جذب دانشجویان خارجی مقیم ایران را دارد

سید حسن قاضی عسگر در آیین افتتاحیه مجموعه های نوین مرکز فرهنگ و هنر با اشاره به اینکه نظام آموزشی در ایران به دو دسته تقسیم می شود اظهار کرد: یکی از نظام های آموزشی، نظام آموزش های نظری شامل زیر شاخه های دولتی، غیر انتفاعی و  پیام نور و  دسته دیگر فنی حرفه ای،مهارتی و  کاربردی است که دانشگاه جامع علمی کاربردی در دسته دوم قرار دارد.

وی ادامه داد: نظام مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی متشکل از تعدادی مراکز آموزش علمی کاربردی است که 43 مرکز از آنها حکم دانشکده های نظام نظری را دارند و تحت نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی فعالیت می کنند اما مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر یکی از مراکزی است که به تنهایی توانسته در تمام عرصه ها پیشرفت چشم گیری داشته باشد و ما شاهد پیشرفت روز افزون این دانشگاه هستیم.

قاضی عسگر ادامه داد: در تلاش هستیم تا بتوانیم این فعالیت ها را با یک ساز و کار مناسب قرار دهیم و به بهترین نحو فعالیت های این مرکز را پیش ببریم .

وی با بیان اینکه چهارده درصد از دانشجویان کل کشور از آموزش های مهارتی و کاربردی استفاده می برند اظهار کرد: این در حالی که در کشور های پیشرفته دنیا حدود هفتاد درصد از آموزش ها کاربردی و مهارتی می باشد و در ایران نیز قرار بر این شده که این چهارده درصد به سی درصد افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: برای رسیدن به این هدف باید سیاست های بهتری را پیش بگیریم و برنامه ریزی های دقیق تری را انجام دهیم که یکی از راه حل های دست یافتن سریع به این هدف فعالیت هایی است که در مرکز فرهنگ هنر اصفهان توسط دکتر قلمکاریان در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه مهم ترین نکته در این حوزه گسترش آموزش های تک پودمانی و تک درسی کوتاه مدت است گفت: کارگاه های آموزشی یکی از مهم ترین فعالیت ها در یکی دو سال گذشته است که ما هم اکنون پیگیر این موضوع هستیم و خوشبختانه این فعالیت ها به ثمر نشسته اند.

وی با بیان اینکه سامانه ای برای ثبت اختراعات دانشجویان طراحی شده است گفت: در این سامانه افراد میتوانند فعالیت های خود را به اسم خودشان ثبت کنند تا آثارشان به سرقت نرود.

دکتر قاضی عسگر بحث امور بین الملل پر اهمیت دانست و گفت: امور بین الملل دانشگاه  بسیار مهم است و ما با توجه به  ظرفیت های خالی که در مراکز علمی کاربردی داریم میتوانیم بیست هزار دانشجو را از خارج از کشور  پذیرش کنیم که یکی از بهترین مراکزی که می توانددر این راه ما را همراهی کند مرکزعلمی کاربردی فرهنگ و هنر است.

وی افزود: در سفر اخیر به آلمان که همراه دانشجو ها و اساتید به شهر فرایبورگ سفر کردیم  هدف اصلی برگزاری ورکشاپ مشترک عکاسی و گرافیک و تبادل علمی بین دانشجوها بود که آموزش ها به طور وسیع تر صورت بگیرد و یکی از بهترین تبادل های علمی در این سفر صورت گرفت و امیدواریم که این روابط گسترش پیدا کند.

دکتر قاضی عسگر با بیان اینکه هنرهای قدیمی و از یاد رفته باید احیا شود گفت: با رایزنی هایی که انجام داده ایم قرار است محور اصلی پیاده راه چهارباغ در اختیار دانشجویان مرکز فرهنگ و هنر1 قرار بگیرد تا آثار خود را  برای عموم به نمایش بگذارند.