شهادت مدافع نظم و امنیت مامور با شهامت نیروی انتظامی و دانش آموخته مرکز آموزش علمی کاربردی انصار المهدی اصفهان

۱۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۹ کد : ۴۰۹۱۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ستوان یکم شهید محمود رفیعی میاندشتی در شب شهادت  حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در راه دفاع از نظم و امنیت کشور به درجه رفیع شهادت نایل شد.

شهید رفیعی از ماموران انتظامی اصفهان  و دانش آموخته مقطع کاردانی حرفه ای حقوق_خدمات قضایی مرکز علمی کاربردی انصارالمهدی اصفهان در شب چهارشنبه 16 آبان ماه در حین انتقال متهم به زندان، با تعدادی از افراد ناشناس از قاچاقچیان مواد مخدرکه قصد رهاسازی فرد متهم را داشتند درگیر شده که بدست سوداگران مرگ مضروب و به خیل شهدا می پیوندد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی  اصفهان شهادت ایشان را خدمت امام زمان (عج) ، نائب بر حقشان حضرت امام خامنه ای «مدظله العالی» و خانواده محترم آن شهید بزرگوار تبریک و تسلیت عرض می نماید.