مراسم سوگ اربعین حسینی در مرکز علمی کاربردی آران و بیدگل برگزار شد

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۳ کد : ۴۰۸۷۰ اخبار
مراسم سوگ اربعین حسینی در مرکز علمی کاربردی آران و بیدگل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی آران و بیدگل،  بیش از 40نفر از هنرمندان شهرستان آران و بیدگل، که با آثار محرمی خود در اولین نمایشگاه گروهی هنرمندان هنرهای تجسمی، در ماه محرم شرکت نموده بودند، در این مراسم حضور داشتند.

رئیس مرکز علمی کاربردی آران و بیدگل؛ در ابتدای این برنامه،  ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی،  ضمن خیرمقدم گویی به هنرمندان اظهار داشت: اربعین حسینی از روزهای بسیار مهم در مناسک حسینی است و این روز،  نمادی از حفظ و بقای معارف و نهضت حسینی را پس از حدود یک هزار و 400 سال به نمایش می گذارد که  همچنان جاذبه خود را حفظ کرده است.

سید علی فلاح افزود:  واقعه کربلا به عنوان یکی از مهمترین وقایع تاریخ اسلام است، که نمایانگر دلاوری و از خودگذشتگی کسانی است که برای حفظ و پایداری دین اسلام و حکم قرآن، از همه داشته‌‌های خود گذشتند و تنها آزادی و آزادی‌خواهی را سرلوحه زندگی قرار دادند.

رئیس مرکز علمی کاربردی آران و بیدگل  با تشریح رشته های دانشگاه علمی کاربردی، آمادگی خود را جهت توسعه و ارتقا سطح مهارتی هنرمندان در همه زمینه ها اعلام کرد و خواستار تعامل بیشتر هنرمندان با دانشگاه شدند.

در ادامه این مراسم که با نمایش آثار برگزیده هنرمندان و تعدادی از اساتید و دانشجویان مرکز آران و بیدگل همراه بود،  عباس حاجی پور از اساتید مرکز، و رئیس عکاسان شاهد و ایثارگر کشور،  به دستاوردهای این نمایشگاه گروهی اشاره کرد و گفت: هنرمندان باید در کنار محیط های علمی و دانشگاهی کارهای گروهی را توسعه دهند و در راستای آرمانهای انقلاب قدم بردارند.

لازم به ذکر است: درپایان این مراسم که با مرثیه سرایی سرور و سالار شهیدان همراه بود ، از 40 نفر از اساتید ، دانشجویان ، و هنرمندان شرکت کننده در این جشنواره  تجلیل به عمل آمد.