دکتر امید در اصفهان با روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان دیدار و گفتگو کرد

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۷ کد : ۴۰۵۵۳ اخبار

در این دیدار که به منظور طرح مسایل و مشکلات مراکز استان اصفهان برگزار شده بود روسای 43 مرکز استان به بیان دغدغه های خود را پیرامون مسایل مختلف مراکز خود پرداختند. در ادامه دکترمحمد حسین امید رییس دانشگاه در پاسخ به سوالی درباره ثبات در سیاست های دانشگاه گفت: بنده با قاطعیت تمام اعلام می کنم که سیاست های  دانشگاه از سال 95 تا کنون هیچ تغییری نداشته و هرچند ساده نبود اما همه برنامه ها و سیاست ها مو به مو اجرا شده است.

ایشان تصریح کرد: در برنامه های آموزشی کمی بی نظم بودیم اما طی دو سال اخیر تمامی دستورالعمل ها و آیین نامه های آموزشی به تصویب شورای مرکزی دانشگاه رسیده و هیچ تغییری در آن صورت نگرفته است و بزودی شاهد نتایج مثبت آن خواهیم بود. امید اضافه کرد: در حالی که بیست و پنج سال از تاسیس دانشگاه می گذرد هنوز شاهد آن بودیم که مراکز علمی کاربردی ما فاقد اساسنامه بودند و یکی از نتایج آن این بود که در بودجه تصویب شده در سال 96 برای تجهیز مراکز علمی کاربردی هیچ کدام از مراکز کشور نتوانستن مبلغی را جذب کنند؛ اما با برنامه های انجام شده در خصوص تصویب اساسنامه های مراکز انشاء الله بزودی شاهد آن خواهیم بودکه مراکز بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: در 2 سال اخیر پیگیر آن بودم تا برای دانشجویان دانشگاه یارانه ی را بگیریم و بر این اساس پیشنهاد کرده ایم که 30 درصد شهریه دانشجویان را از دولت گرفته و به مراکز علمی کاربردی بدهیم تا دانشجو در هنگام ورود هزینه کمتری بپردازند اما به نتیجه رسیدن این برنامه مستلزم حمایت نمایندگان مجلس از این طرح است.

محمد حسین امید با اشاره  به اینکه برای اولین بار دانشگاه در آبانماه سالجاری پذیرش دانشجو خواهد داشت گفت: خوشبختانه بافت دانشجویی ما درحال تغییر است و افرادی جوان و جویای مهارت و کار در حال ورود به دانشگاه علمی کاربردی هستند که این وظیفه ماست که ما با ارتقا کیفیت فعالیت های خود آنها را جذب دانشگاه کنیم .