همراه با شرکت کنندگان

رتبه اول بخش تحقیق چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت:قران، با برگزاری مسابقات فراگیر می شود

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۱ کد : ۴۰۴۶۹ اخبار جشنواره قرآن و عترت
رتبه اول بخش تحقیق چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت گفت: برای فراگیر کردن قرآن و عترت در بین همه اقشار جامعه باید رقابت ها در همه سطوح برگزار شود.

به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت،سید احمد رضا برسی در خصوص سطح برگزاری  این جشنواره اظهار کرد: کیفیت جشنواره از سطح بالایی برخوردار بود و اصفهان نشان داد پتانسیل خوبی برای برگزاری جشنواره هایی با سطح بالا دارد.
وی با اشاره به سطح بالای شرکت کنندگان افزود: شرکت کنندگان همه فرهیخته و عالم بودند و ما از آنها چیز های زیادی یاد گرفتیم و باعث شد علم ما بالا برود و رقابت نیز رقابت سالمی بود.
این شرکت کننده در ادامه اظهار کرد: برای درگیر کردن جوانان با عترت و قرآن برگزاری چنین مسابقات و رقابت هایی بسیار خوب است و می‌تواند جوانان را به قران نزدیک کرده و باعث فراگیر شدن عترت در دانشجویان می‌شود.
وی در ادامه گفت: باید در همه سطح ها مسابقاتی برگزار شود تا همه اقشار به این موضوع جذب شوند.