گردهمایی مشاورین مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۶ کد : ۳۹۱۶۱ اخبار
گردهمایی مشاورین مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان گردهمایی مشاورین مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد. حجه الاسلام والمسلیمن معصوم زاده مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی گفت: با توجه به اینکه بزودی مرکز مشاوره در ستاد استان راه اندازی خواهد شد این گردهمایی با هدف آشنایی بیشتر با مشاورین مراکز و هم اندیشی در خصوص فعالیت های این دفاتر برگزار شده است.

ایشان ضمن بیان اهمیت و جایگاه مشاورین و دفاتر مشاوره در زمینه کاهش و بهبود آسیب ها موجود در دانشگاه راهکارهایی را در راستای کاهش و درمان مشکلات دانشجویان به ویژه در حوزه خانواده  بیان نمود.

معصوم زاده همچنین بر ارتقاء سطح علمی و آگاهی مشاورین و همچنین رعایت اصل امانتداری تاکید نمود و مشاورین خواست تا نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی و تربیتی با موضوعات کاربردی و مورد نیاز در میان دانشجویان اقدام کنند و در این راستا دفتر نهاد دانشگاه در استان اصفهان آماده هرگونه همکاری با آنها می باشد.