کارگاه آموزش کارآفرینی ویژه مدرسین مراکز علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۸۵۱۰ اخبار
کارگاه آموزش کارآفرینی ویژه مدرسین مراکز علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان معاونت علمی ستاد استان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع کارآفرینی ویژه مدرسین مراکز استان اصفهان نمود.

در این کارگاه یکروزه تعداد 60 نفر از مدرسین درس کارآفرینی از 43 مرکز استان حضور داشتند. دکتر مهدی قیصری معاون علمی دانشگاه پایش و رتبه بندی مدرسین را یکی از مهمترین اقدامات دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای ارتقاء کیفیت دانست. معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت:در تحقق اهداف دانشگاه  برای تربیت نیروی انسانی کارآمد و اشتغال پذیر مدرسین کارآفرینی و همچنین دفاتر کارآفرینی مراکز نقش مهمی را ایفا می کنند. وی همچنین از راه اندازی کلینیک اشتغال و  توسعه کارآفرینی همزمان با افتتاح ساختمان جدید ستاد مرکزی استان اصفهان خبر داد و گفت: در اجرای برنامه های این کلینیک از پتانسیل مدرسین درس کارآفرینی از تمامی مراکز علمی کاربردی استان استفاده خواهد شد، بنابراین ضرورت دارد سطح دانش و توانایی مدرسین ارتقاء یابد. در ادامه این کارگاه، دکتر بابک ضیاء استاد کارآفرینی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران به آموزش مباحث روز کارآفرینی پرداخت و در بخش  عملی این کارگاه مدرسین به تهیه بوم کسب و کار پرداختند و فعالیت هر کدام از آنها مورد ارزیابی قرار گرفت.