بزودی طرح آموزش "همگام" در مراکز آموزش علمی کربردی استان اصفهان اجرا می شود

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۵ کد خبر : ۳۸۴۷۸ اخبار
بزودی طرح آموزش "همگام" در مراکز آموزش علمی کربردی استان اصفهان اجرا می شود
بزودی طرح آموزش "همگام"  در مراکز آموزش علمی کربردی استان اصفهان اجرا می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان اصفهان، قرار است طرح همگام شیوه­ی جدید پیشنهادی آموزشی در برخی از مراکز آموزش دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان اصفهان برگزار شود.

در راستای تحقق هدف اصلی دانشگاه جامع علمی-کاربردی "آموزش در محیط واقعی کار" طرح آموزش همگام (کار و تحصیل همگام) در ستاد استان اصفهان با همکاری معاونت علمی، مرکز آموزش انتخاب و تعدادی از مراکز آموزش علمی-کاربردی استان اصفهان تهیه و ارائه شد.

دکتر مهدی قیصری معاون علمی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان اصفهان، با ابراز خرسندی از تهیه­ی این طرح، آن را گامی برای ارتقای کیفیت بیشتر آموزش های دانشگاه توصیف کرد و گفت:

در این سیستم آموزشی بخش های مرتبط با محیط کار (صنعت، خدمات و غیره) نقش مهم و موثری در تعریف، تدوین و ارائه­ی درس خواهند داشت. به عبارتی دانشجویان بر اساس نیاز واقعی کار که توسط جمع زیادی از کارفرمایان یک صنعت یا صنف تعریف می شود، به صورت کاملا تخصصی آموزش خواهند دید. وی افزود، در این شیوه­ی آموزشی اشتغال پذیری دانشجویان بالا رفته و در حین تحصیل از حمایت های مادی و معنوی توسط کارفرمایان برخوردار خواهند بود. معاون علمی دانشگاه تصریح کرد: این طرح توسط کارشناسان و متخصصین حوزه های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و در جلسه­ای که این طرح ارائه گردید، مثبت و سازنده ارزیابی شد و پیشنهاد شد پس از تکمیل و اصلاح، اقدامات لازم برای اخذ مجوز صورت پذیرد و به صورت پایلوت در دو حوزه­ی صنعت و اصناف اجرا شود.

دکتر قیصری تربیت نیروی کار (کارگران کاربردی، تکنسین و مهندس) کارآمد، خلاق و اثرگذار بر اساس نیاز بخش های صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر با اشتغال پذیری بالا را از مهمترین اقدامات و وظایف دانشگاه جامع علمی-کاربردی برشمرد و افزود: این طرح در راستای تحقق حمایت از کالای ایرانی می تواند بسیار منشاء اثر باشد.