۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۹:۴۹ کد : ۳۸۴۵۹ اخبار
زمان ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت تا دهم اردیبهشت ماه تمدید شد

مشاور فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان خبرداد:

زمان ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت تا دهم اردیبهشت ماه تمدید شد

مشاور فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی  اصفهان از تمدید مهلت ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن وعترت تا دهم اردیبهشت ماه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی واحد استان اصفهان، احمد رضا قاسمی  با اعلام این خبرافزود: چهاردهمین جشنواره قرآن وعترت دانشگاه جامع علمی کاربردی همانند سنوات گذشته در دوبخش دانشجویان وهمچنین اساتید وکارکنان برگزارمی شود.

مشاور فرهنگی دانشگاه در رابطه با رشته های این جشنواره نیز بیان داشت:دربخش دانشجویی درشش قسمت شامل شفاهی، کتبی، فناوری، پژوهشی،هنری وادبی برگزارخواهدشدودربخش اساتیدوکارکنان نیز شامل چهارقسمت شفاهی،کتبی وادبی وهنر به رقابت خواهندپرداخت.

وی خاطر نشان کرد:علاقه مندان می توانندجهت مطالعه آیین نامه وهمچنین ثبت نام به آدرس www.quran.uast.ir مراجعه ویا جهت کسب اطلاعات بیشتر به  امور دانشجویی فرهنگی مراکزآموزش علمی کاربردی مراجعه نمایند.