دیدار مسوولین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با شهردار اصفهان

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۱ کد : ۳۸۳۲۳ اخبار
دیدار مسوولین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با شهردار اصفهان

به گزارش روابط عمومی واحد استان اصفهان مسوولین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به همراه تنی چند از روسای مراکز استان با دکتر قدرت الله نوروزی شهردار اصفهان دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر قاضی عسگر رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به بیان گزارشی از فعالیت های دانشگاه در سطح استان پرداخت. ایشان در بخشی از سخنان خود برضرورت گسترش آموزش های مهارتی و نقش آن در رفع معضل بیکاری و اشتغال پایدار در سطح استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان دارای 43 مرکز فعال  بوده  که در گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر،کشاورزی و صنعت در حال آموزش دانشجو می باشند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همچنین پیشنهاد همکاری دانشگاه با شهرداری استان اصفهان در قالب تفاهم نامه ی با هدف آموزش و برگزاری پودمان ها و تک درس های آموزشی برای کارکنان و پرسنل شرکت های همکار شهرداری در زمینه افزایش بهره وری آب و مصرف انرژی و همچنین افزایش کیفیت خدمات شهری بود مطرح نمود.

دکتر نوروزی شهردار اصفهان نیز با تاکید بر اهمیت گسترش آموزش های مهارتی در کشور و به ویژه شهر اصفهان از انعقاد این تفاهم نامه استقبال نمود.