سمینار آشنایی با دوره های آموزش دوگانه DUALe با حضور پروفسور ویلدینگ در استان اصفهان برگزار شد

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۳ کد : ۳۸۱۵۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استان اصفهان به همت دفتر روابط بین الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی سمینار آشنایی با دوره های آموزشی دوگانه با حضور پروفسور ویلدینگ استاد یکی از دانشگاه های برجسته آموزش های مهارتی آلمان به نام دانشگاه مانهایم  و روسا و مسوولین مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان در محل مرکز فرهنگ و هنر 1 اصفهان برگزار شد.

پروفسور ویلدینگ در این سمینار ضمن تشریح  نظام آموزشی دوگانه که برای اولین بار در ایالت بادن وتمبرگ آلمان اجرا شده است گفت: این نوع نظام آموزشی چند سالی است در کشور آلمان به ویژه در شهر وتنمبرگ در حال اجراست و با توجه به خروجی دانش آموختگان زبده آن مورد توجه دولت آلمان قرار گرفته و روز به روز در حال گسترش می باشد. وی گفت: آموزش مهارتی درکشور آلمان منطبق بر سیستم آموزشی دوآل می باشد . این سیستم دوآل نامیده می شود چراکه آموزش در دو محیط آموزشی به انجام می رسد: در بنگاه اقتصادی و دانشگاه های مهارتی ، این آموزش معمولاً 3سال به طول می انجامد.

وی وظایف وظایف این سیستم ایجاد کیفیت های مهارتی منطبق بر قانون آموزش حرفه ای و جهت گیری شغلی فرآیند آموزش می باشد.هدف آموزش درسیستم دوآل این است که آموزشهای پایه مربوط به شغل، توانائیها وصلاحیتهائی که برای اجرای فعالیتهای حرفه ای دردنیای دائماًدرحال تغییر، مورد نیاز است رادریک دوره آموزشی مدون ارائه نماید. به اتمام رساندن موفقیت آمیز دوره، اجرای وظائف شغلی به عنوان نیروی متخصص دارای صلاحیت را دریکی از آموزش های رسمی را مجاز می دارد.

در ادامه این جلسه روسای مراکز علمی کاربردی سوالات خود را در زمینه های مختلف از ایشان مطرح نمودند.