جلسه شورای پژوهش و فناوری استان اصفهان برگزار شد

۱۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۹:۴۷ کد : ۳۷۵۷۰ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه شورای پژو هش و فناوری استان اصفهان با هدف برنامه ریزی و بررسی نیاز های پژوهش و فناوری در استان اصفهان با حضور اعضا تشکیل شد.
جلسه شورای پژوهش و فناوری استان اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه شورای پژوهش و فناوری استان اصفهان با هدف برنامه ریزی و بررسی نیاز های پژوهش و فناوری در استان اصفهان با حضور اعضا تشکیل شد.

در این جلسه دکتر سید حسن قاضی عسگر با بیان اهمیت و ضرورت پژوهش و فناوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی سخنانی را ایراد نمود. بیان تفاوت نظام مهارتی و نظام نظری و همچنین ملزومات تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم از اهم موارد بیان شده توسط ایشان بود. دکتر مهدی قیصری معاون علمی دانشگاه و دبیر شورا  در سخنان خود بررسی رشته های دانشگاهی از منظر کارائی، جذابیت و بازار کار را یک راهکار اصلی در راستای کاهش آمار افراد دارای تحصیلات دانشگاهی و جویای کار دانست. معاون علمی دانشگاه توجه به کارآفرینی و ایجاد بستر مناسب در جهت رشد و شکوفای خلاقیت را به عنوان اهم وظایف شورای پژوهشی استان بیان نمود.

در ادامه دکتر ایراندوست معاون آموزشی مرکز جهاد کشاورزی و از اعضاء شورا  با پیشنهاد استفاده از نرم افزار اطلاعات کارآفرینان" ناک"  بهره گیری از این نرم افزار را در زمینه جمع آوری و بهره برداری از اطلاعات کارآفرینان و فعالان این حوزه  موثر دانست. دکتر امیدی معاون شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و دیگر عضو این شورا هم دارا نبودن تخصص و پایین بودن سطح مهارتی فارغ التحصیلان  دانشگاه ها را دلیل عمده عدم توانایی بدست آوردن شغل دلخواه برای آنها دانست. ایشان انجام آموزشهایی در خصوص مدل کسب کار و کارآفرینی به عنوان مساله ی در توسعه کارآفرینی پیشنهاد نمود. دکتر تبریزچی استاد دانشگاه صنعتی اصفهان که در زمینه پژوهش و کارآفرینی اقدامات ارزنده ی انجام داده است نیز ضمن تقدیر از رییس دانشگاه  به خاطر اهتمام ویژه ایشان در خصوص امور پژوهشی و کارآفرینی ،طرح استفاده از نرم افزار اطلاعات کارآفرینان (ناک) را قابل توجه دانسته و لزوم استفاده از آن را در سطح ملی مورد تاکید قرار داد.