تیم مرکز گروه صنعتی انتخاب قهرمان دوره مسابقات فوتسال مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان شد

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۵ کد : ۳۷۵۴۵ اسلایدر اخبار
تیم مرکز گروه صنعتی انتخاب  قهرمان دوره مسابقات فوتسال  مراکز آموزش علمی  کاربردی استان اصفهان شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان در جریان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان تیم مرکز  گروه صنعتی انتخاب با برتری برابر مرکز نجف آباد به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات رسید. در این دوره از بازی ها که طی یک هفته در سالن شهید عباسپور مجتمع آموزشی و پژوهشی آب و برق اصفهان برگزار شد تعداد 16 تیم از مراکز استان با یکدیگر به رقابت پرداختند. در مراسم اختتامیه این مسابقات که با حضور مسوولین و روسای مراکز علمی کاربردی و مسوولین استانی برگزار شد دکتر سید حسن قاضی عسگر رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در سخنانی برگزاری این مسابقات را باعث ایجاد فضای شور و نشاط و همدلی در میان دانشجویان دانسته و از همکاری دکتر فدایی رییس مجتمع آب و برق و همچنین عوامل اجرایی مسابقات تشکر نمود. در ادامه اختتامیه این مسابقات مراسم اهدا جام قهرمانی و لوح به تیم های اول تا سوم انجام شد.