مراسم قرعه کشی اولین دوره ی مسابقات فوتسال دانشجویان پسر مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۲ کد خبر : ۳۷۴۰۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان به همت معاونت فرهنگی دانشجویی این دانشگاه اولین دوره ی مسابقات فوتسال دانشجویان پسر مراکز استان از 9 الی 14 دی ماه به میزبانی مجتمع آموزشی و پژوهشی آب و برق اصفهان برگزار خواهد شد. مراسم قرعه کشی این مسابقات با حضور نمایندگان 16 مرکز شرکت کننده در محل سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان اصفهان برگزار شد. قرار است این تیم ها طی یک هفته مسابقات خود را به انجام برسانند و بازی فینال در روز پنجشنبه 14 دی ماه برگزار خواهد شد.