حضور فعالین فرهنگی خواهر مراکز استان اصفهان در طرح نسیم رحمت اردوی فرهنگی_ آموزشی جمکران

۰۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۱ کد : ۳۷۴۰۳ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد استان اصفهان تعداد 35نفر از دانشجویان از مراکز آموزش علمی کاربردی استان در طرح نسیم رحمت که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در مجتمع یاوران مهدی جمکران برگزار شد حضور یافتند. در این طرح دانشجویانی از استان های همدان، مرکزی، قزوین و سمنان حضور داشتند.

طی این اردوی سه روزه کارگاه های آموزشی با عناوین  سبک زندگی، روابط همسران، رسالت زنان، تربیت فرزند، تدبر در قرآن، طب سنتی اسلامی برگزار شد. دیدار با  حضرت ایت الله جوادی آملی و برگزاری نماز جماعت به امامت ایشان و همچنین زیارت مسجد مقدس جمکران و حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و حضور در دعای کمیل حرم مطهر از دیگر برنامه های این اردو بود.